fbpx

Openingsdans

Eindelijk is het zover, je huwelijksfeest is in zicht. Maar… hebben je ook al aan de openingsdans gedacht? Zoek niet verder, je bent op de juiste plek!

De openingsdans op je huwelijk kan gaan van het openen van het avondfeest met een verfraaide slow tot het dansen van een aangepaste choreografie op je eigen muziekmix.

Onze leraren komen, binnen de mate van het mogelijke, graag tegemoet aan je wensen om je te doen schitteren tijdens je openingsdans!

Openingsdans

Wat zijn de mogelijkheden?

Privélessen

In enkele privélessen bereiden we in samenspraak de openingsdans voor op het door jullie uitgekozen nummer. Dit kan gaan van een verfraaide slow tot een volledige choreografie.

Trouwerscursus

Enkele keren per jaar organiseren we speciale Trouwerscursussen. Deze cursus bestaat uit een handvol groepslessen en 1 uur privéles. Tijdens de groepslessen leren we de basis van enkele veel voorkomende dansen: quickstep, wals, discoswing en slow. In de privéles bereiden we nadien je openingsdans voor op je eigen muziek.

Algemene cursus

Als het qua timing goed uitkomt, raden we je aan om te starten in een algemene cursus voor beginners. Op enkele maanden tijd leren we je de basis van een heel pakket dansstijlen aan. Hieruit kan je nadien perfect een keuze maken voor je openingsdans.

Trouwerscursussen waarvoor je momenteel kan inschrijven

Muziek

Gelieve cookies voor statistieken en marketing te accepteren om de playlist te laden.

Enkele tips

Tip 1: Begin op tijd
Tip 2: Ken je dansvloer
Tip 3: Houd rekening met je kledij en schoenen

Andere dansstijlen