fbpx

Modern Jazz

Docente Kaat Willekens in actie

Ontdek de magie van Modern Jazz voor jouw kind!

Bij Dansschool De Smet-Camby geloven we dat dansen niet alleen een geweldige manier is om fit te blijven, maar ook een creatieve en expressieve uitlaatklep biedt voor jonge geesten. Daarom zijn we verheugd om onze splinternieuwe Modern Jazz lessen aan te kondigen, speciaal ontworpen voor kinderen van 8 tot 12 jaar!

Modern Jazz is een dynamische dansstijl die het beste van beide werelden combineert: de kracht en techniek van klassiek ballet met de vrije, expressieve bewegingen van moderne dans. Onze gepassioneerde docente neemt de kinderen mee op een boeiende reis vol ritme, energie en verbeelding.

Gratis proefles voor beginners (+-8 tot 12 jaar)
op aanvraag

Zaterdag 11u00 – 12u00

Wil je zien of Modern Jazz iets is voor jouw kind?

Vraag dan een gratis proefles aan via mail.
Schrijf vandaag nog in en geef jouw kind de kans om te stralen op de dansvloer!

Dompel jouw kind onder in de betoverende wereld van Modern Jazz. We kijken ernaar uit om jou en jouw kind te verwelkomen in onze dansfamilie!

Waarom kiezen voor Modern Jazz?

Creatieve expressie

Modern Jazz moedigt kinderen aan om hun unieke persoonlijkheid en creatieve ideeën tot uiting te brengen. Ze leren hun lichaam op nieuwe en opwindende manieren te gebruiken, terwijl ze hun eigen stijl ontwikkelen.

Technische basis

Onze lessen leggen een sterke technische basis door de nadruk te leggen op houding, coördinatie, lenigheid en kracht. Dit helpt de kinderen niet alleen om hun dansvaardigheden te verbeteren, maar ook om hun algehele fysieke conditie te bevorderen.

Positieve sfeer

Bij Dansschool De Smet-Camby creëren we een ondersteunende en inclusieve omgeving waarin elk kind wordt aangemoedigd en gewaardeerd. We stimuleren zelfvertrouwen, teamwork en vriendschap, terwijl we plezier hebben en nieuwe vriendschappen sluiten.

Cursussen waarvoor je momenteel kan inschrijven

Andere dansstijlen