Nieuws uit De Smet-Camby Herent

Terug binnen dansen vanaf 9 juni

Gepost op vrijdag 21 mei 2021 om 17.14u

Beste klanten,

Binnenkort mag er (indien de versoepelingen kunnen doorgaan) eindelijk opnieuw binnen gesport worden in groep. Vanaf woensdag 9 juni zullen we dan ook de meeste van de uitgestelde danscursussen heropstarten, ook de buitenlessen zullen opnieuw binnen doorgaan. 

Uitgestelde cursussen: Het is de bedoeling om zoveel mogelijk van deze cursussen tijdens de zomerperiode in te halen. Alle cursisten zullen in de loop van volgende week via mail verdere details ontvangen over de heropstart van hun danscursus. 

Oefenavonden en oefennamiddagen voor senioren: Ook deze starten terug op vanaf zaterdag 12 juni met maximaal 50 personen per sessie. Omwille van het sluitingsuur van de horeca zullen de uren tijdelijk gewijzigd worden. Reserveren is omwille van de gelimiteerde capaciteit nog steeds noodzakelijk en zal mogelijk zijn vanaf 1 juni. 

De 7 maanden sluiting (10 als we de eerste lockdown meetellen) zijn voor de dansschool op alle vlakken een zware periode geweest, ons hele team dankt jullie dan ook voor het begrip en geduld. We kijken er alleszins naar uit om iedereen terug te zien en opnieuw aan het dansen te krijgen.

Met vriendelijke groeten,

Ilse Camby
Guido De Smet
Yuri De Smet

Terug naar het nieuwsoverzicht.