Nieuws uit De Smet-Camby Herent

Heropstart na coronasluiting

Gepost op maandag 13 juli 2020 om 13.09u

Beste klanten,

De veiligheidsraad van 3 juni bracht eindelijk perspectief voor een heropstart van onze activiteiten en een verderzetting van de danslessen. Vanaf maandag 8 juni 2020 zullen een groot deel van onze activiteiten opnieuw mogelijk zijn. Vanaf 1 juli 2020 starten de overige lessen (op enkele na) opnieuw op. Wij passen ons heropstartscenario aan, rekening houdend met de geldende protocollen voor onze sector.

Uitgestelde cursussen: Bijna alle cursussen lopen verder tijdens de zomerperiode vanaf juli. Normaal gezien ben je hiervan via mail op de hoogte gesteld. Heb je van ons niets vernomen? Neem dan zo snel mogelijk contact op.

Privélessen: Alle privélessen zullen vanaf maandag 8 juni opnieuw binnen doorgaan.

Oefenavonden: Tijdens de zomerperiode zijn er op zaterdag en zondag oefenmogelijkheden, doch beperkt tot 50 personen gelijktijdig. Zeer belangrijk is dus om je deelname aan een oefenavond vooraf te registreren via onze boekingstool. We rekenen er op dat indien je gereserveerd hebt en niet kan komen dat je via dezelfde weg je deelname annuleert.

Ons hele team dankt jullie voor het begrip en geduld. We kijken er naar uit om allen in goede gezondheid opnieuw te kunnen dansen.

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Folder najaar 2020