Openingsdans

Alle voorbereidingen tot het huwelijksfeest ten spijt wordt zeer dikwijls vergeten dat men van het bruidspaar een openingsdans verwacht. Dat kan gaan van het eenvoudigweg openen van het avondfeest met een foxtrottje tot het dansen van een echte openingsdans op eigen muziek met een aangepaste choreografie.

Hiervoor bieden wij de volgende opties aan:

1/ Privélessen
In één of meerdere privélessen maken we samen met jullie een leuke openingsdans op je zelf gekozen muziek. Dit kan gaan van een eenvoudige slow tot een moeilijke choreografie in de stijl die je verkiest.

2/ Trouwerscursus
Op regelmatige basis starten wij met een trouwerscursus.
Deze cursus bestaat uit 4 groepslessen + 1 privéles. In de groepslessen leren we de basis van quickstep, wals, discoswing en slow. In de privéles bereiden we nadien de openingsdans voor op je eigen muziek.

3/ Algemene beginnerscursus
Heb je wat meer tijd dan kan je onze algemene groepscursus voor beginners volgen om een ruimere basis te krijgen van de meest courante dansen. Dit kan nadien nog aangevuld worden met privélessen voor een unieke openingsdans.

Onze leraren komen - binnen de grenzen van het mogelijke - graag tegemoet aan je wensen om je te doen schitteren op je huwelijksfeest.

Terug naar dansformules