Demo- en wedstrijdteams

Dansschool De Smet-Camby heeft ook een aantal dansformaties. Alle formaties worden uiteraard getraind door leraren van onze dansschool. De teams zijn beschikbaar voor optredens en demonstraties.

Onze teams zijn ook doorlopend op zoek naar nieuw, enthousiast danstalent. Interesse, neem dan contact met ons op.

DSC Aguilatino

Groepsfoto DSC Aguilatino

Deze latinformatie is Belgisch kampioen 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016 bij de Belgian Amateur League (Bel-aL).
Het enthousiaste team bestaat uit een bende jonge dansparen. Onze leraar Arend Vandevelde is hun trainer en choreograaf.
DSC Aguilatino heeft besloten om na het dansseizoen 2016-2017 met pensioen te gaan.

Bezoek ook hun facebook page.

DSC Latinaventura

Groepsfoto DSC Latinaventura

Latinaventura is onze meest recente latinformatie. Zij namen in 2012 voor het eerst deel aan de Bel-Al wedstrijden. En ze werden bovendien vice Belgisch kampioen 2012, 2013, 2014 en 2015.
Ook dit team wordt getraind door Arend Vandevelde.

Bezoek ook hun facebook page.

DSC Dance Connection

Team DSC Dance Connection

DSC Dance Connection is onze formatie die al ruim 20 jaar bestaat. Het team is meervoudig Belgisch kampioen in de hoofdklasse standaardformaties en won bovendien de afgelopen jaren de titel dertien maal op rij. Dance Connection vertegenwoordigde België in de loop der jaren op Europese en Wereldkampioenschappen van IDSF en recentelijker bij WDC-AL. Momenteel danst de formatie op muziek geïnspireerd op de film 'Gladiator'. Het hele muziekstuk van bijna zes minuten kreeg een totaal aangepast arrangement dat werd geschreven door Danny Wuyts (bekend van de Notenclub). De huidige choreografie werd net zoals alle vorige choreografieën gemaakt door Guido De Smet. De formatie traint tweemaal per week. Voor belangrijke wedstrijden wordt dit tempo dan nog opgedreven. Bezoek ook hun facebook page.

DSC Dance Connection is na het dansseizoen 2016-2017 met pensioen gegaan na vele mooie jaren en ontelbare Belgische titels.

Sweet feet

Groepsfoto With Love Team

“Sweet Feet” is een gezellige groep van dansers, met de bedoeling het amusement van het dansen tot bij de genodigden te brengen. De groep danst graag op feesten, trouwfeesten, straatfeesten, festiviteiten, evenementen, ... kortom, overal waar mensen plezier maken. Sweet Feet brengt u, met een vleugje nostalgie, de Old Timers. Ze brengen u met een groot hart de latinchoreografie van New Corazon. Met veel liefde dansen ze voor u de standaardchoreografie “With Love”.

Het volledig dansprogramma wordt aangeboden onder de naam “Sweet Feet”.  De verschillende mogelijkheden zijn:

  • Choreografie standaarddansen “With Love”
  • Choreografie latindansen “New Corazon”
  • Old Timers “Nostalgie”
  • Losse koppels met ballroomdansen standaard en latin
  • Lijndansen met of zonder het publiek

Om goed te kunnen dansen hebben we een vloer nodig van minimaal 6 x 6 meter.

Wil je meer informatie over "Sweet Feet" of een optreden boeken van "Sweet Feet", contacteer ons op info@desmetcamby.be of 016488022

Recentelijk dansten zij hun 125ste optreden.

Hieronder ook enkele actiefilmpjes.


 

Terug naar dansformules

Zomerworkshops 2017