Demonstratieteams

Dansschool De Smet-Camby heeft ook een aantal dansformaties. Alle formaties worden getraind door leraren van onze dansschool. De teams zijn beschikbaar voor optredens en demonstraties.

Onze teams zijn ook doorlopend op zoek naar nieuw, enthousiast danstalent. Interesse, neem dan contact met ons op.

DSC Aguilatino

Groepsfoto DSC Aguilatino

Deze latinformatie is Belgisch kampioen 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 bij de Belgian Amateur League (Bel-aL).
Het enthousiaste team bestaat uit een bende jonge dansparen. Onze leraar Arend Vandevelde is hun trainer en choreograaf.

Bezoek ook hun facebook page.

DSC Latinaventura

Groepsfoto DSC Latinaventura

Latinaventura is onze meest recente latinformatie. Zij namen in 2012 voor het eerst deel aan de Bel-Al wedstrijden. En ze werden bovendien vice Belgisch kampioen 2012, 2013, 2014 en 2015.
Ook dit team wordt getraind door Arend Vandevelde.

Bezoek ook hun facebook page.

DSC Dance Connection

Team DSC Dance Connection

DSC Dance Connection is onze formatie die al ruim 20 jaar bestaat. Het team is meervoudig Belgisch kampioen in de hoofdklasse standaardformaties en won bovendien de afgelopen jaren de titel dertien maal op rij. Dance Connection vertegenwoordigde België in de loop der jaren op Europese en Wereldkampioenschappen van IDSF en recentelijker bij WDC-AL. Momenteel danst de formatie op muziek geïnspireerd op de film 'Gladiator'. Het hele muziekstuk van bijna zes minuten kreeg een totaal aangepast arrangement dat werd geschreven door Danny Wuyts (bekend van de Notenclub). De huidige choreografie werd net zoals alle vorige choreografieën gemaakt door Guido De Smet. De formatie traint tweemaal per week. Voor belangrijke wedstrijden wordt dit tempo dan nog opgedreven. Bezoek ook hun facebook page.

Final Fantasy (Disco formatie adults)

Final Fantasy

Final Fantasy is een disco formatie team en neemt deel aan wedstrijden bij FDSF en Dansliga in de categorie Disco formation adults. Ze worden gecoacht door Jeany Elyn.

Sweet feet

Groepsfoto With Love Team

“Sweet Feet” is een gezellige groep van dansers, met de bedoeling het amusement van het dansen tot bij de genodigden te brengen. De groep danst graag op feesten, trouwfeesten, straatfeesten, festiviteiten, evenementen, ... kortom, overal waar mensen plezier maken. Sweet Feet brengt u, met een vleugje nostalgie, de Old Timers. Ze brengen u met een groot hart de latinchoreografie van New Corazon. Met veel liefde dansen ze voor u de standaardchoreografie “With Love”.

Het volledig dansprogramma wordt aangeboden onder de naam “Sweet Feet”.  De verschillende mogelijkheden zijn:

  • Choreografie standaarddansen “With Love”
  • Choreografie latindansen “New Corazon”
  • Old Timers “Nostalgie”
  • Losse koppels met ballroomdansen standaard en latin
  • Lijndansen met of zonder het publiek

Om goed te kunnen dansen hebben we een vloer nodig van minimaal 6 x 6 meter.

Wil je meer informatie over "Sweet Feet" of een optreden boeken van "Sweet Feet", contacteer ons op info@desmetcamby.be of 016488022

Enkele foto's van hun optredens vind je in onze fotogalerij.

Hieronder ook enkele actiefilmpjes.


DSC Fiestango

Fiestango is een formatiegroep die Argentijnse tango brengt. De groep wordt getraind door Marga Wouters (Wereldkampioene Argentijnse tango 2007, 2008 en 2009).

Folder september-oktober 2017

Zomerworkshops 2017